adopţie

„Mulțumiri Celui de Sus, că prin adopție se vindecă rănile familiilor care nu pot avea natural copii sau se împlinesc familiile care au copii, dar vor să își mărească echipa!”

Mesajul postat pe Facebook de o mămică adoptivă cu ocazia Zilei Adopției:

„Ziua Națională a Adopției 🐥 #2iunie

😇 De trei luni trăim cea mai mare binecuvântare a vieții noastre.
🐥 Dintotdeauna ne-am dorit să adoptăm un copil, discuțiile despre acest lucru apărând încă dinaintea căsătoriei. În ultima perioadă am primit multe întrebări legate de acest subiect și, de aceea, îi încurajăm din suflet pe cei care au în gând să facă acest pas, deoarece procedurile sunt simplificate, iar bucuria unui zâmbet sincer, a sclipirii unei priviri candide și a unei supradoze de dragoste pură nu poate fi apreciată în cuvinte.
😊 Mulțumiri Celui de Sus, că, iată, prin adopție se vindecă rănile familiilor care nu pot avea natural copii sau se împlinesc cele care au deja copii, dar vor să își mărească echipa!
🙏 Mulțumiri și mamelor care, deși nu îi pot crește, îi nasc, le dau viață și, implicit, o șansă – știu că poate suna ciudat, dar așa gândesc. Dacă o mamă nu dădea naștere acum 1 an si 8 luni, astăzi, noi nu am fi fost cei mai fericiți și norocoși părinți!
💕 Sus inima!”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button