familie

Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei a lansat campania de Crăciun „În brațele mamei”.

Desfășurată pentru al optulea an consecutiv, campania are misiunea de a oferi fiecărui copil șansa de a crește alături de mamă.

Beneficiarii campaniei sunt mamele orfane, minore și din alte categorii de risc susținute în programul „În brațele mamei”.

Directorul Misiunii Sociale „Diaconia”, Igor Belei a declarat pentru Agenţia de ştiri Basilica: „În această campanie, fiecare dintre noi îşi poate organiza propriul scenariu de fapte bune: cu membrii familiei sau alături de colegii de muncă”.

În cadrul campaniei, vor fi organizate o serie de acţiuni pentru colectarea de fonduri sau bunuri necesare, iar susţinătorii campaniei vor avea ocazia să cunoască poveştile de viaţă impresionante ale unor mame ajutate să depăşească situaţia de criză.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Până în prezent, în programul „În brațele mamei” au beneficiat de asistență 107 cupluri mamă-copil aflate în situație de criză.

Pentru fiecare caz echipa asigură soluționarea completă: de la prevenirea abandonului, până la reintegrarea în comunitate.

Cu sprijinul voluntarilor, donatorilor și partenerilor campaniei, în ediţia 2017 a campaniei de Crăciun au fost adunați peste 150 de mii de lei, ceea ce înseamnă cca o 100 de zile de siguranță pentru 10 cupluri mamă-copil în Centrul Maternal.

Sursă: Basilica


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button