Marxism cultural

Mișcarea #boicot nu are sprijin în teren: nici 1.000 de participanți la protestul din Piața Victoriei !

Organizația pro-homosexualitate MozaiQ a postat pe Facebook anunțul că la mitingul organizat azi împotriva referendumului pentru căsătorie ar fi participat 700 de persoane:

„Mulțumim tuturor celor 700 de participanți astăzi la protestul Iubirea nu se votează, în Piața Victoriei pentru a spune #boicotreferendum

Majoritatea oamenilor au comentat în favoarea organizării referendumului și au obiectat că numărul participanților ar fi fost de fapt și mai mic decât cel anunțat de organizatori:

  • „Nu se voteaza nicio iubire. In lege nu exista cuvantul „iubire”. In Constitutie nu vom pune limite iubirii, ci vom clarifica casatoria. Atat. ”
  • „la referendum se voteaza cum tb sa arate o familie normala nu e vorba despre iubire!!!”
  • „In poza asta nici 100-150 nu sunt :)) Ce penibili sunt. Am trecut chiar pe la 15:00 pe acolo si nu mai era nimeni.”
  • „Frate si eu fac parte din LGBT dar la ce sa ajuns acum.dejea întrece orice masura.Traim într-o țară deci trebuie să respectăm legile acestei țări fie ca vrem,fie ca nu.Campania asta deja nu mai este campanie ci pur si simplu va bateți intre voi precum orbi.Imi este scârbă.Daca totusi avem pretentii de occidentali atunci zic sa avem si bunul simpt.Eu dacă nu sunt de partea LGBT sunt înjurata ,blocată si asa mai departe de ce? Mi se pare forțată toata treaba asta….”
  • 😉😉700 restu vor vota DA!!! 😉😉

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button