Marşul pentru Viaţă

Mii de oameni au participat la Marșul pentru Căsătorie din Washington

w0
Joi, 19 iunie, la Washington a avut loc a doua ediție a Marșului pentru Căsătoria naturală. Au participat câteva mii de oameni ce au stat într-o căldură de 32 grade Celsius pe Capitol Hill, pentru a susține importanta căsătoriei bărbat-femeie pentru viitorul Americii

Marșul a fost organizat de Național Organization for Marriage, cu sprijinul unor asociații conservatoare precum Family Research Council și Heritage Foundation.

Printre experții în probleme de politică și politicienii care au luat cuvântul s-au numărat republicanul Tim Huelskamp, cel care a introdus un amendament la legea căsătoriei în Constituția Statelor Unite, fostul guvernator de Arkansas Mike Huckabee și fostul senator de Pennsylvania Rick Santorum.

Printre vorbitori s-au aflat și Arhiepiscopul de San Francisco, Mons. Salvatore Joseph Cordileone (foarte contestat în San Francisco, unde se află cea mai mare comunitate de homosexuali din SUA) și Ludovine de la Rochere, președinta Manif pour tous (Franța).

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

w1

w2

w3

Sursă: LifeSiteNews

Traducere și prelucrare: Viorela Marcu


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button