castitate

Mihai: „Regret puternic că nu am apreciat nicio fată cu adevărat.”/ Mii de tineri își păstrează fecioria până la căsătorie (6)

nuferi

Mi-am început viața sexuală cam pe la 20 ani, și de atunci am schimbat mai multe partenere, cu unele chiar urmărind doar să am relații sexuale și nimic mai mult. Credeți că acum sunt fericit sau mândru de ceea ce am făcut? Deloc… din contră. Regret nespus că nu am căutat dragostea adevărată, o prietenă și mai apoi o soție pe care să o prețuiesc și să ne facem un viitor împreună, un cămin… o familie.

Dar îmi spuneam că este timp și pot să îmi trăiesc viața înainte să-mi întemeiez și eu o familie. Mare greșeală că am gândit așa. Menționez că de curând am început să mă apropii de Dumnezeu, să mă rog și să am un duhovnic. Așadar am trăit după regulile societății din ziua de azi în care nimic nu mai e sfânt și nu se mai respectă nimic și am ajuns la vârsta asta mai singur ca niciodată, încărcat de păcate, cu un regret puternic că nu am apreciat nicio fată cu adevărat, și că îmi urmăream doar interesele mele meschine care m-au adus unde mă aflu acum.

Aș fi vrut să fie altfel.. să fi fost curat, să fi avut o soție care să fi fost și ea curată, să fi avut un cămin de o dragoste curată. Dar asta nu mai este posibil niciodată pentru mine.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

(Mihai, 28 de ani, Danemarca)

Sursă: Ortodoxia tinerilor

foto: http://www.freedigitalphotos.net


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button