castitateeducaţie sexualăpornografie

Gwyneth Paltrow, promotoare a Planned Parenthood, spune că fiica sa a fost „în stare de șoc” după ce i s-a predat educația sexuală în clasa a 6-a

Adaptat după Bettina di Fiore, Planned Parenthood promoter Gwyneth Paltrow says daughter ‘in shock’ after 6th grade sex ed

Actrița Gwyneth Paltrow a apărut recent la podcastul Call Her Daddy, amintindu-și de șocul pe care l-a provocat ceea ce copiii ei au fost învățați la orele de educație sexuală de la școală, la o vârstă fragedă.

„Îmi amintesc că amândoi copiii mei au mers la o școală primară fantastică aici, în Los Angeles”, a declarat ea, adăugând: „I-au învățat educație sexuală în clasa a șasea, ceea ce, da, a fost în regulă. Dar eu chiar nu am fost pregătită pentru informațiile cu care veneau acasă”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„I-au învățat totul. Totul. La orice te-ai gândi – i-au învățat totul pe cei de 11-12 ani. Le-au spus totul, jur”, a declarat Gwyneth. Ea a precizat că până și fiica ei, Apple (acum în vârstă de 18 ani), a fost tulburată de ceea ce a fost învățată.

„Nu voi uita niciodată cum Apple și cea mai bună prietenă a ei, Emily, stăteau la bancheta din bucătăria noastră, șocate și palide”, a spus ea. „Se întrebau: „Oare oamenii chiar fac asta?””

Gwyneth însăși susține că preferă o abordare mai delicată a discuțiilor despre relațiile intime cu copiii ei: „Cred că trebuie să o iei pas cu pas și să îi lași să vină la tine”.

Ironia este că Gwyneth Paltrow este o susținătoare declarată și fermă a Planned Parenthood, care promovează și oferă materiale explicite de educație sexuală copiilor.

Atât programa de educație sexuală a Planned Parenthood, cât și membrii personalului au fost asociați multor controverse de-a lungul anilor și au promovat conținuturi explicite pentru copii. Seria video „Sex Ed”, realizată de Live Action, a expus angajații Planned Parenthood care încurajează tinerii adolescenți să experimenteze BDSM (captivitate, disciplină/dominare, supunere/sadism, masochism). Puteți să îl urmăriți aici.

În plus, un program de educație sexuală din Oregon, susținut de Planned Parenthood, a fost recent criticat pentru o temă care îi instruia pe copii să scrie despre o fantezie sexuală personală, iar site-urile video animate de educație sexuală pentru copii afiliate la Planned Parenthood, promovează sexul, masturbarea, contracepția și avortul în rândul copiilor cu vârsta de doar patru ani.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button