avortvalorile familiei

Mesajul lui Brian Fisher, autorul cărții „Avortul, ultima exploatare a femeilor”, pentru cititorii români

Brian_Fisher.jpg_645_430_55

Pe 8 decembrie 2014, ProValori Media a lansat cartea Avortul, ultima exploatare a femeii, de Brian E. Fisher, fondatorul organizației americane Online For Life, care, de la înființarea ei, în 2007, a salvat de la avort peste 2.000 de copii.

Acest volum, dintr-o perspectivă originală și provocatoare, pune în discuție tocmai drepturile femeii și ale copilului nenăscut, explorând rolul bărbaților în impunerea și răspândirea practicii avortului în cea mai puternică națiune din lume și apoi în alte țări.

Cartea este disponibilă gratuit, în format digital, la adresa de web www.avortulexploateazafemeile.ro

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Vă prezentăm mesajul transmis de autor cititorilor români.

Nu se poate considera că o societate își asumă pe deplin apărarea drepturilor omului, dreptatea socială și adevărata egalitate până când nu va extinde dreptul la viață și asupra ființelor umane nenăscute. Medicina cunoaște azi faptul că fiecare viață care apare în pântecele femeii în miraculoasa clipă a concepției este pe deplin umană chiar din clipa respectivă. Etica și moralitatea cer ca societatea să protejeze și să apere toate viețile umane inocente, indiferent de dimensiunea, locația, gradul lor de dependență sau nivelul lor de dezvoltare. Sunt deplin recunoscător că ProValori Media, comunitatea românească pentru viață și minunații vorbitori invitați la lansarea cărții sunt pe deplin dedicați misiunii de a se asigura că România își protejează cetățenii nenăscuți.

Aș vrea mai ales să le transmit bărbaților români următorul mesaj:  în America, bărbații au fost principalii promotori ai avortului. Bărbații au făcut posibilă legalizarea avortului în America, bărbații continuă să se folosească de acesta pentru a le exploata pe femei și bărbații sunt principalii beneficiari ai industriei avorturilor. Îmi este rușine că sexul pe care îl reprezint a jucat un astfel de rol în promovarea morții a milioane de copii din întreaga lume.

Dar sunt mai convins ca niciodată că tot bărbații pot pune capăt acestei practici. Dacă vor, bărbații își pot asuma rolul dat de Dumnezeu, cel de protectori, și pot alunga flagelul avortului din această epocă întunecată a istoriei noastre.

Fraților mei implicați în lupta pentru viață din România vreau să le spun că angajamentul lor pentru cei nenăscuți este o sursă de inspirație pentru mine, personal, și pentru țara mea. Dumnezeu să vă dea mai departe putere, curaj, ajutor și perseverență în munca pe care o faceți în comunitățile voastre pentru a susține viața.

În această zi deosebită, tuturor românilor care se pronunță în favoarea vieții vreau să le urez următoarele: lucrarea voastră să fie binecuvântată cu roade care să vă întreacă așteptările și fie ca lumea să găsească motivație în exemplul vostru. Vă suntem alături, în așteptarea zilei în care avortul va mai fi pomenit doar ca un oribil holocaust mondial căruia generația noastră i-a pus capăt lucrând în comuniune.

Pentru Viață,

Brian Fisher

 

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button