avortMarxism cultural

Daniel Gheorghe: „Amânăm operații dificile pentru oamenii cu afecțiuni grave, dar facem avorturi la cerere pentru a da bine în statisticile unora”

de Redactia Stiripentruviata.ro

Deputatul Daniel Gheorghe a reacționat la presiunile ideologice care au determinat un minister să schimbe regulile din spitale în plină pandemie. El a scris pe Facebook:


„Doresc să atrag atenția asupra unui ordin ministerial transmis către direcțiile de sănătate publică din țară, care încalcă ordonanțele militare în vigoare, prioritizând avorturile la cerere.

În condițiile create de pandemie, acest lucru este inacceptabil, ținând seama de faptul că bolnavii cronici si cei de la unitățile de primiri urgențe sunt mai dificil de tratat.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Prin urmare, ce facem? Cedăm în fața presiunilor unor organizații pro-avort interesate exclusiv de mize obscure, și nicidecum de viețile cetățenilor români care suferă de boli grave ori care ajung în situații limită în spitale? Amânăm operații dificile pentru oamenii cu afecțiuni grave, dar facem avorturi la cerere pentru a da bine în statisticile unora care trăiesc din acest cumplit viciu? Lăsăm bolnavii cronici de pe o zi pe alta, ca să băgăm prin față avorturile?

Și încă ceva pentru cei care nu cunosc istorie: avortul este un act barbar care a fost legalizat pentru întâia oară în lume, fix în numele progresului, de doi criminali, Stalin și Hitler.”

Alexandra Nadane îi scrie Ministrului Sănătății: „Propuneri pentru fundamentarea reală a politicilor publice în criza de sarcină”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button