avort

Ieșind din comă, a refuzat avortul chiar dacă nu își mai amintea cine este tatăl copilului

 Gemma_Holmes-240x151

Westbury, U.K., 28 August, 2013

Imaginează-ți că te trezești pe un pat de spital și nu te poți mișca. Doctorii îți spun că ai suferit un accident rutier teribil și că ai stat în comă timp de trei luni. Nu poți să îți amintești nimic despre asta. De fapt, nu poți să îți amintești nimic despre ultimii trei ani din viața ta.

Doctorii îți dau apoi o veste incredibilă spunându-ți că ești însărcinată în săptămâna a douăsprezecea.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Când Gemma Holmes, în vârstă de 26 de ani, a aflat știrea, își amintește doar că a fost în „stare de șoc”. Dar a ales să păstreze copilul, chiar dacă nu avea nicio amintire despre vreo relație în care să fi fost implicată.

„M-am gândit că dacă acest mic copil din pântecele mele a reușit să supraviețuiască groaznicului accident, înseamnă că i-a fost dat să trăiască”, a declarat pentru postul This Morning.

Gemma conducea motocicleta atunci când a fost implicată în accident. A fost aruncată, în timp ce era pe un drum aglomerat, într-un stâlp de curent electric, suferind o fractură de coloană și lovituri puternice la cap.

A fost transportată cu elicopterul la spital iar doctorii nu i-au dat șanse de supraviețuire.

Când testele au arătat că era însărcinată, doctorii i-au sugerat mamei ei, Julie, varianta avortului, pe motiv că operațiile prevăzute nu pot fi făcute dacă femeia este gravidă.

Dar Julie nu a putut luat decizia de a pune capăt vieții nepotului nenăscut.

„Atât de multe lucruri îmi treceau prin cap, dar îmi doream să aștept ca Gemma să își revină pentru a lua ea decizia”, a spus Julie.

Decizia pe care a luat-o Gemma de a păstra viața care creștea în corpul ei rănit i-a cauzat dureri cumplite, ea nemaiputând lua dozele normale de medicamente. Acestea ar fi putut să fie dăunătoare copilului.

Doctorii i-au spus că nu poate să nască pe cale naturală. Spatele ei rupt nu ar avea cum să facă față contracțiilor.

Dar durerea și sacrificiile făcute de Gemma au fost răsplătite. În mai l-a cunoscut pentru prima oară pe Ruben Miracle Holmes, adus pe lume prin cezariană.

„Nu m-am putut opri din plâns când mi l-au arătat prima dată, pentru că el e micul meu copil miracol. Am fost atât de fericită să îl văd după toate prin câte am trecut,” a declarat pentru SWNS.com.

Gemma și Ruben sunt bine. Gemma, care acum umblă în scaun cu rotile și care este îngrijită de mama ei, a spus că doctorii îi vor opera spatele în câteva luni, fapt care i-ar da șansa ca, într-o zi, să meargă iar pe picioarele ei.

„Ruben, micul meu miracol, și cu mine sperăm din toată inima că într-o bună zi să pot să alerg împreună cu el”,a spus ea.

Pentru Gemma, să aleagă viața a însemnat alegerea fericirii.

„Ruben este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Chiar dacă nu îmi amintesc cum a ajuns să fie al meu, am tot restul vieții să pot să mă revanșez pentru asta”, a declarat pentru Reveal.co.uk în luna mai.

 

Sursă: LifeSiteNews

Traducere: Ioana Pleșca


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button