avort

Lila Rose: „Să fim luptători fericiți!”

Dragă prietene,

Andy și Sarah au încercat dintotdeauna să aibă copii. În cele din urmă, au luat decizia plină de iubire de a adopta unul. Se pare însă că Dumnezeu avea alte planuri pentru ei: s-a dovedit că mama de la care urmau să adopte copilul era însărcinată cu tripleți!

Și apoi? La doar câteva săptămâni după ce tripleții s-au născut, Sarah a aflat că ea însăși este însărcinată cu gemeni!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Dumnezeu are un simț al umorului foarte dezvoltat!”, a exclamat Sarah încântata. Acum, ea are cinci copii frumoși pe care să-i iubească.

Știm că lupta cu abuzul îngrozitor împotriva drepturilor omului pe care îl reprezintă avortul este o parte importantă a mișcării pro-viață, dar trebuie să ne amintim despre ceea ce mișcarea pro-viață este de fapt: frumusețe, bunătate, valorificarea fiecărei vieți omenești.

Gândește-te la Adam, bebelușul numit un „blestem” datorită anomaliilor sale și abandonat să moară în spitalul unde a fost născut. Raja și Jessica Paulraj au văzut dincolo de ceea cea ce alții au condamnat în Adam și l-au adoptat, iar acum îl adoră ca un dar al lui Dumnezeu. „Adesea tindem să privim părțile anormale”, a declarat Raja unui reporter, „dar astfel vom pierde din vedere  lucrurile frumoase care se află dincolo de acest anormal… așa-numit «anormal»”.

Pline de speranță, înălțătoare, adevărate imne pentru viață, întâmplări ca acestea sunt peste tot, chiar dacă o parte din canale importante mass-media din țara noastră nu vorbesc despre ele. Aceste povești inspiră. Trebuie doar să le cauți puțin mai mult – și ziua ta va fi mai bogată.

Gândește-te la Maddalena Douse, născuta prea mică pentru ca medicii să ia în considerare salvarea ei, dar care a părut că are greutatea minimă acceptată pentru a fi pusă la incubator datorită unei perechi de foarfece rămase neobservate pe cântar. Gândiți-vă la Andrea Bocelli, cântărețul celebru în toată lumea, a cărui mamă l-a apărat în fața diagnosticelor doctorilor care cereau moartea copilului prin avort. Gândiți-vă la membra Camerei Reprezentanților, Jaime Herrera Beutler, a cărei poziție curajoasă pentru protejarea copilul ei a ajutat la dezvoltarea procedurilor medicale care ar putea salva viața prețioasă a altorcâteva sute de copii.

Înțelegi? Cultura vieții aduce dragoste, iar dragostea aduce bucurie. Pentru aceasta luptăm.

Mișcarea pro-viață nu înseamnă doar înfruntarea culturii morții. Trebuie să ne amintim de frumusețea și darul de fiecare zi al vieții. De aceea trebuie să fim niște luptători fericiți. Miracolul vieții merită din plin acest lucru din partea noastră!

A voastră,

În lupta pentru viață,

Lila Rose

Președintă Live Action
12 septembrie 2013
 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button