Marxism cultural

Membrii partidului M10 și-au asumat o doctrină conservatoare. Monica Macovei și-a dat demisia

Monica Macovei se încăpățânează să rămână un om politic de stânga, cu toate că cei mai mulți români sunt conservatori. Recent și-a dat demisia din partidul M10 pe care l-a fondat în 2015, după ce membrii acestuia și-au asumat o direcție conservatoare clară:

„La începutul anului 2017, în urma unei Adunări Generale, membrii partidului au decis asumarea unei doctrine conservatoare, pe care o practică azi cu succes, M10 fiind membru de drept în Alianța Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ACRE) din Parlamentul Europei.” – se menționează în comunicatul emis de membrii partidului M10.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button