familieMarxism cultural

„Revoluția sexuală și familia. Distrugerea libertății în numele libertății”. Programul detaliat al conferințelor dnei Gabriele Kuby în România

kuby_1

Acțiunea Catolică din România organizează în zilele de 7 – 8 – 9 noiembrie 2016, la Cluj-Napoca, Oradea și Iași – o serie de conferințe și dezbateri cu tema „Revoluția sexuală și familia. Distrugerea libertății în numele libertății”.

Acestea vor fi susținute de doamna Gabriele Kuby –  renumit sociolog, autor și expert în studiul teoriei gender la nivel internațional, despre care Papa Benedict al XVI-lea spunea:

Doamna Kuby este o luptătoare vitează împotriva ideologiilor care vizează în cele din urmă o distrugere a omului.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Acțiunea Catolică din România integrează această serie de conferințe în anul asociativ în curs, ce are ca temă „Coresponsabili în slujba Evangheliei familiei” (cf. Amoris laetitia, 201)”, răspunzând astfel invitației papei Francisc de a promova valorile autentice ale căsătoriei creștine, iubirea dintre bărbat și femeie, dintre părinți și copii, în spațiul fără bariere, niciodată închis al familiei.

Doamna Gabriele Kuby va vorbi despre fundamentele și efectele ideologiei „Gender Mainstreaming” într-o manieră clară și inteligibilă, precum și despre cum se aplică teoria gender într-un mod tacit și disimulat. De asemenea va vorbi și despre modificările grave, care sunt de așteptat pentru societate și mai ales pentru copii și familii, în urma implementării acestei ideologii.

Evenimentul se adresează oricărei persoane care dorește să înțeleagă și să aprofundeze ce înseamnă ideologia gender, chiar și fără cunoștințe prealabile asupra subiectului. De asemenea, în cadrul fiecărui eveniment va fi prezentat și volumul Revoluția sexuală globală: distrugerea libertății în numele libertății”, apărut la Editura Sapientia în limba română.

Mesajul fundamental al lucrării este apelul la „salvarea identității de gen ca bărbat sau femeie, a moralei, a familiei, a Bisericii și a sfințeniei vieții”. Cartea se adresează tuturor, întrucât Revoluția sexuală globală atinge în primul rând fiecare categorie de persoane, bărbați și femei, tineri și bătrâni, dar, în aceeași măsură, atinge însăși existența noastră și viitorul societății.

Gabriele Kuby s-a născut  în 1944 la Konstanz  în Germania, a studiat sociologia la Berlin, respectiv Konstanz și este mamă a trei copii.  Prin activitatea sa publicistică și prin conferințele pe care le ține în întreaga lume, atrage atenția asupra impasurilor în care se află societatea modernă și arată că ieșirea se poate face printr-o reconsiderare a valorilor creștine.
Acțiunea Catolică din România este o federație națională de asociații de laici romano-catolici și greco-catolici fondată în 2005 și are ca obiectiv promovarea valorilor creștine în societate.

Programul conferințelor:

  • Cluj-Napoca, 7 noiembrie 2016, ora 19.00

Locație: Aula “Card. Iuliu Hossu” din cadrul Catedralei greco-catolice în construcție (Piața Cipariu fn)

Vor prezenta volumul „Revoluția sexuală globală”: Iulia și Dan Călinescu – Asociația Life Nation

Parteneri locali: Asociația Tineretului Român Unit – ASTRU Cluj, Asociația Generală a Românilor Uniți – AGRU Cluj, Departamentul pentru tineret din cadrul Episcopiei Române Unite cu Roma, Greco-Catolică de Cluj-Gherla; Life Nation, Centrul „Iubire și adevăr”, Asociația Cercetașii Munților; Liceul Greco-Catolic „Inochetie Micu”; Facultatea de Teologie Greco-Catolică Cluj, Clinica Provita Cluj

 

  • Oradea, 8 noiembrie 2016, ora 17.00

Locație: Sala mare a Primăriei Oradea

Vor prezenta volumul „Revoluția sexuală globală”: dl. Ioan Moldovan, directorul Revistei Familia

Parteneri locali: Episcopia Română Unită cu Roma, Greco Catolică de Oradea, Asociația Tineretului Român Unit – ASTRU Oradea, Asociația Generală a Românilor Uniți – AGRU Oradea, Seminarul Teologic Greco-Catolic Oradea

 

  • Iași, 9 noiembrie 2016, ora 19.00

Locație: Aula “Fericitul Anton Durcovici” din cadrul Catedralei romano-catolice “Sf. Fecioară Maria, Regină”

Vor prezenta volumul „Revoluția sexuală globală”: pr. Ștefan Lupu, Decan al Facultății de Teologie Romano Catolică, Iași

Parteneri locali în organizarea evenimentului: Episcopia Romano-Catolică de Iași, Acțiunea Catolică „Sf. Iosif”, Oficiul pentru Pastorația Tineretului, Oficiul pentru Pastorația Universitară, Oficiul pentru Pastorația Familiei, Centrul Diecezan CARITAS IAȘI, Facultatea de Teologie Romano-Catolică, Institutul Teologic Romano-Catolic „Sf.Iosif”, Facultatea de Filosofie și Științe Social Politice Iași, Radio Maria

 

Parteneri la nivel național al evenimentelor sunt situl de știri Catholica.ro și Editura Sapientia.

Citește și Gabriele Kuby: „România nu este deloc înapoiată, ci dimpotrivă. Să nu credeți că toate lucrurile bune vin din Occident”

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button