familie

Matei Damian: „Îl țineți minte pe Teodor Brateș? Azi avem sute, care ne isterizează să boicotăm”

Mai îl țineți minte pe Teodor Brateș?! Mai țineți minte ce a făcut acest tovarăș pe 22 Decembrie 1989 la TVR?!

Nu?!…

Va reamintesc eu: a lansat isteria cu teroriștii, cu apa otrăvită de la robinet, cu centrală de la Cernavodă care sta sa explodeze! Vă mai amintiți cum noi românii am pus botul la aceasta diversiune ordinară, ne-am panicat, ne-am speriat, ne-am împușcat intre noi… sute de victime nevinovate datorită unei perdele de fum creată de tovarăși.

Azi nu mai avem un Teodor Brateș. Azi avem zeci, sute de Teodor Brateși, care ne isterizează să boicotăm, care manipulează ordinar toate fricile noastre imaginare! Acum Teodor Brateș nu mai poarta chipul tovarășului de nădejde cu ochelari de borcan. Nu. Azi Teodor Brateș este vedetă, este actor, este muzician, este formator de opinie, este ziarist, oengist, este PR-ist, este parlamentar chiar, este intelectualul promovat de marea mașinărie de spălat creiere care lucrează la turația maxima, aflată in spatele cortinei, ca pe 22 decembrie. Teodor Brateșii de azi nu mai manipulează oamenii simpli și fără carte, nu, targetul s-a schimbat de mult. Teodor Brateșii de azi manipulează oamenii educați, cu liceu, cu BAC, cu facultate, cu studii, cu ștaif.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Mașinăria de propagandă s-a setat brusc în marșarier! Dacă în 2012, în 2014, 2016, de-a lungul mișcărilor de protest a funcționat pe repede înainte, promovând exercitarea dreptului si obligației civice de a VOTA, de a se implica, de a ieși din casă, brusc, a fost băgată în marșarier, creând acum o propagandă PE DOS: de a boicota, de a sabota, de a descuraja oamenii sa-si exercite un drept democratic plătit cu atâta sânge la Revoluție si in Piața Universității.

Întrebarea zilelor de azi și mâine este: am învățat ceva din propria istorie?

Eu nădăjduiesc ca răspunsul să fie DA, astfel încât să nu ne lăsăm din nou pradă fricii, propagandei și manipulării.

#curaj fraților!

Sursa: Facebook


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button