familieMarxism cultural

Manipularea anti-referendum a atins culmile din anii ’90: Andrei Pleșu crede și el că întrebarea de la vot este o capcană

de Andrei Iosif, Stiripentruviata.ro

În anii ’90, manipulările au fost la ordinea zilei: 60.000 de morți la Timișoara, droguri și arme la sediul PNȚ, în Piața Universității se dă lovitură de stat etc.

După 30 de ani, manipulările despre Referendum au ajuns la același nivel de priză la public: referendumul este al lui Dragnea, referendumul dă dreptul lui Dragnea să schimbe Constituția cum vrea el, referendumul ne scoate din UE.

E de mirare, dar e realitate.

Altfel ar fi inexplicabil cum Andrei Pleșu, unul dintre cei mai capabili intelectuali ai țării, de dreapta, să creadă că formularea de pe buletinul de vot la Referendum semnifică acceptul pentru schimbarea Constituției în orice privință dorește Dragnea?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Iată ce include Andrei Pleșu printre motivele pe care le invocă pentru neparticiparea la referendum:

„formularea ineptă din întrebare (cum să fiu de acord cu schimbarea constituției în general, adică să dau dreptul oricărui potentat rău-voitor să-mi modifice viaţa?!)”.

Citește mai multe opinii de Andrei Iosif


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button