Marxism cultural

Administraţia Trump, revenire la firesc: identitatea sexuală va fi definită de organele sexuale de la naștere

Administrația Trump încearcă să realizeze politici în sprijinul familiei naturale și să recupereze ceea ce s-a pierdut prin dictatura ideologiei de gen. Departamentul de Sănătate al SUA a transmis Departamentelor de Educație, Justiție și Muncă solicitarea de a adopta definiția identității sexuale care ține cont de organele sexuale existente la naștere:

Sexul se referă la statutul unui individ ca fiind masculin sau feminin potrivit trăsăturilor biologice imuabile identificate la naștere sau înainte de naștere. Sexul indicat pe certificatul de naștere al unui individ trebuie să constituie proba definitivă a sexului unei persoane, mai puțin în cazul în care a fost infirmat prin probe genetice viabile”.

De asemenea, administrația Trump își propune să remedieze problema toaletelor din școli, care provoacă tot mai multe abuzuri. „Legea toaletelor” prevede că elevii și copiii pot folosi toaletele destinate celor de sex opus fără acordul acestora sau fără acordul părinților dacă se identifică prin alt sex decât cel biologic.

Sursă: LifeSiteNews

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button