avort

Mamă postează fotografii cu bebelușii avortați spontan la 7, respectiv 8 săptămâni


Un articol care ne reamintește cât de necesară este și în România o lege care să le permită mamelor să își ia de la spital copiii avortați spontan și să le facă o ceremonie de înmormântare. Aceasta ar putea fi parte din procesul de vindecare psihologică al mamei și al familiei.


de Andreea Șerban, Libertateapentrufemei.ro, 25 octombrie 2017

Mindy Raelynne Danison a suferit două pierderi de sarcină tragice. O dată a pierdut un bebeluș la 7 săptămâni, a doua oară la 8 săptămâni și 5 zile. Pentru a păstra amintirea lor și pentru a împărtăși scurta viață a micuților, a postat pe Facebook fotografii cu bebelușii avortați spontan.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Albumul creat de mamă pe Facebook și postat public celebrează scurta, dar minunata lor viață. Mindy mărturisește cât de mult și-a iubit copiii. Fotografiile postate de ea cu bebelușii avortați spontan au făcut înconjurul internetului. Mindy a dorit ca oamenii să vadă fotografiile micuților ei și să le admire frumusețea. Chiar dacă au trăit doar puțin timp în burtica mamei lor, ei au fost iubiți. Au primit și nume Riley și Annabelle.

Mindy a scris despre Riley:

A plecat la Ceruri pe 6 noiembrie, dar s-a născut pe 23 noiembrie. Suntem binecuvântați că l-am putut întâlni pe micuțul nostru. Viața este incredibil de frumoasă!Am fost la un supermarket. La 1 pm, în drum spre casa mamei mele, am început să am contracții. Au crescut în intensitate. Când am ajuns la ea, am intrat în cada plină cu apă și l-am născut pe frumosul, uimitorul, micul Riley la 3.35 pm. Asta am visat tot timpul: să nasc în apă și asta am făcut. Să-l văd pe Riley mi-a adus pace și consolare. Îl iubesc și Dumnezeu va avea grijă de el în locul meu până când îl voi putea întâlni din nou. Se estimează că bebe Riley avea 7 săptămâni și jumătate la momentul în care a murit, dar a fost expulzat abia la 10 săptămâni.

La una din fotografii, Mindy a atașat următorul text:

Conceput din dragoste,
Purtat în pântece cu dragoste,
Luat la El de Cel ce este Dragostea Însăși.
Odihnește-te în pace, dragă bebe.
Visează în culori. Te Iubim.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button