Marşul pentru Viaţă

Luna pentru Viață 2019: „Spune-mi o poveste!”, atelier de lectură

de Ioana Revnic, Facebook

Pe câțiva copii din Parohia Sfantul Ilie Grant, i-am întâlnit într-o duminică, după Liturghie. Era mijlocul lui februarie, iar ei deja făcuseră mărțișoare și felicitări, pe care le vindeau, ca să strângă bani de-o excursie.

Azi i-am cunoscut mai bine, povestindu-le „Bebe. O poveste din burtică”, de Veronica Iani. La atelierul „Spune-mi o poveste!” de azi am avut și un ajutor de nădejde: pe Gabriel Gyorbiro (din clasa mea), specialist în Origami, care a făcut cu copiii o inimă, pentru mămici ❤️.

Cei prezenți au mai primit și un dar…cântat, de la Dumitrița Sinița. Îi mulțumesc părintelui Tănăsache pentru găzduire. Și doamnei profesoare Nicoleta Pletea, pentru ajutorul neprețuit. Le mulțumesc copiilor și părinților.

În #LunapentruViață atelierele „Spune-mi o poveste!” sunt organizate cu sprijinul Asociației Studenți pentru Viață.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

FOTO: Atelierul „Spune-mi o poveste!” la Parohia Sfantul Ilie Grant din București

VIDEO. Atelier de lectură la Parohia „Sfânta Vineri”, Pajura din București (10 martie 2019)

https://www.facebook.com/ioana.revnic/videos/2272107859475940/

FOTO. Atelier de lectură la Biserica Sfinții Chiril și Metodiu, de la Facultatea de Agronomie din București (9 martie 2019)

https://www.facebook.com/ioana.revnic/posts/2271208752899184


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button