Marxism cultural

Liviu Pleșoianu, cont de FB blocat: „Așa pățesc oamenii care votează DA”

Dcnews.ro dat o declarație a deputatului Liviu Pleșoianu, căruia i-a fost blocat contul de Facebook

„Câteva lucruri pe care le aplaud:

Contul meu a fost blocat pentru 30 de zile. Așa cum au fost blocate zeci de alte conturi ale celor care s-au exprimat în favoarea referendumului. Ceea ce e ok, câtă vreme aproape 80% dintre români n-au considerat important să voteze. …Aplaud.

Sondajele îi atribuie un scor mare lui Cioloș. Tot sondajele îl dau pe Iohannis drept câștigător detașat al unui nou mandat. Având în vedere rezultatul referendumului, este foarte probabil să fie chiar așa. Iar dacă e așa, atunci înseamnă că se va întâmpla exact ce îi trebuie poporului român să se întâmple. …Aplaud.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Legea Offshore e posibil să sufere iar modificări, astfel încât investitorii și în același timp partenerii noștri strategici să redevină foarte mulțumiți. Desigur, câțiva oameni, atâția câți am mai luptat, nu vom putea opri o nouă spoliere câtă vreme – sunt aproape sigur – cei mai mulți dintre români nu consideră că e un subiect atât de important încât să merite să se implice. …Aplaud.

Așa cum presa internațională „progresistă” deja laudă poporul român pentru „deschiderea” sa, ne vor aplauda cu siguranță și Timmermans, și Klemm. Iar poporul român va aplauda aplauzele lor. Ce popor să fii să nu te bucuri atunci când stăpânii tăi te felicită!? …Aplaud.

Filmare cu Angi Șerban
Angi Șerban, de la #REZIST, va continua probabil să filmeze prin biserici și să le adreseze oamenilor tradiționalul „#MARȘ în biserică!”, așa cum a făcut-o în Duminica referendumului. Ceea ce e ok, câtă vreme 80% dintre români nu au considerat important să sancționeze prin votul lor un asemenea comportament. …Aplaud.

La Bruxelles, vor continua să facă absolut tot ce vor cu țara asta, cum o fac deja de atâta vreme. Dar cei de la Bruxelles vor continua să facă tot ce fac și chiar mai mult decât atât pentru că vor avea de aici înainte și garanția solidă a sprijinului popular masiv, ori măcar a pasivității românești masive și aproape legendare. …Aplaud.

Poporul român, între două emisiuni de divertisment, își va smulge și ultimele rădăcini din cernoziomul milenar și, în ropotul de aplauze al Zeilor noului Olimp de la Bruxelles, se va lăsa mutat în ghiveci. …Aplaud.

Legea privind transparentizarea finanțării ONG-urilor nu își va mai găsi probabil niciodată drumul către promulgare. Ceea ce e în regulă, pentru că astfel „societatea civilă” nu va mai fi niciodată deranjată de tot felul de oameni răi care nu pricep că principiul transparenței e pentru toată lumea, dar nu și pentru „onegeuri”. …Aplaud.

La 100 de ani de… România, textul imnului național e mai actual ca oricând. Dar va fi probabil considerat „retrograd” în curând și va fi schimbat cu un imn nou, modern, progresist, globalist. …Aplaud.

Tot ceea ce i se va întâmpla acestui popor de aici înainte va veni direct din majoritara sa voință liber exprimată. Și, cum poporul are întotdeauna dreptate, nu pot decât să… Aplaud.

Îmi încheiam textele cu „Fie să FIM!”. Acum nu mai pot spune decât „noapte bună”.

…Și #NOAPTEA, mai mult ca sigur, va fi lungă.

P.S. Tot cu ajutorul prietenilor (care vor publica un nou text săptămâna aceasta), voi respecta ce am promis și voi re-face cunoscut tot trecutul Legii Offshore, tot ce s-a petrecut în 2007 și 2008. Apoi voi tăcea. Pentru că n-aș vrea să deranjez pe nimeni de la emisiunile de divertisment. În fond, ia să ne gândim: cam câți români ar considera important să se exprime în stradă cu privire la resursele de la Marea Neagră? …Da, exact.

P.P.S. Îi felicit pe toți cei care au priceput importanța momentului și au mers la vot!”, a fost mesajul lui Liviu Pleșoianu.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button