Marxism cultural

Deputatul Daniel Gheorghe despre amendarea de către CNCD a dr. Leon Dănăilă pentru delict de opinie: „Să nu ne mirăm dacă o declarație controversată care astăzi se sancționează printr-o amendă, peste vreo 10-15 ani, se va pedepsi cu închisoare”

Deputatul de Ilfov Daniel Gheorghe a scris pe profilul propriu de Facebook o reacție la amenda primită de dr. Leon Dănăilă pentru opinia pe care și-a exprimat-o despre așa-zisele „căsătorii” între persoane de același sex:

Leon Dănăilă este o somitate în neurochirurgia mondială și un profesor care face mare cinste științei românești. Leon Dănăilă și-a dedicat viața salvării a nenumărate vieți și unei medicini profesioniste, cu adevărat etice și în care medicul se sacrifică pentru a-l ajuta pe omul aflat în nevoie. Amenda pe care i-a dat-o acest consiliu anti-discriminare (CNCD) pentru ceea ce s-ar numi ,,delict de opinie,, ar trebui să fie un semnal pentru întreaga societate. Un semnal că noii komisari ai ideologiei revoluționare, asemeni bolșevicilor, nu se vor da în lături de la absolut nimic pentru a impune societății teoriile lor. Atacul la Leon Dănăilă nu este doar o expresie a caracterului represiv al corectitudinii politice ci este și o expresie de contestare a autorității, în sensul larg al conceptului de ,,autoritate”, reprezentate de reputatul profesor român. Apoi să nu ne mirăm dacă o declarație controversată care astăzi se sancționează de CNCD printr-o amendă de 2000 de lei, ușor de contestat temeinic în instanță, peste vreo 10-15 ani, ca urmare a vreunei minți înfierbântate de la guvern ori din parlament, se va pedepsi scurt și clar cu vreo 2 ani de închisoare. Lumea amorală a revoluției culturale detestă legitimitatea, detestă respectul pentru cei vârstnici ori care au atins un nivel înalt de experiență de viață și respinge orice formă de tradiție; noua revoluție culturală nefiind nici ea chiar atât de nouă și îmbrăcând cele 2 haine murdare ale totalitarismului ateu: frica și ura!

 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button