homosexualitate

La un an de la Referednumul pentru căsătorie, Accept arată că nu a fost pentru Dragnea…

Mai țineți minte cum acum un an influencerii se dădeau de ceasul morții să ne spună că Referendumul pentru familie e pentru a-l scăpa pe Dragnea de pușcărie? Ei bine, au reușit.

Dar la un an distanță, Accept dă cărțile pe față cu această postare:


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Referendumul PRO FAMILIE va trebui repetat, într-un orizont de timp mic (maximum doi ani), celor 3.581.732 de cetățeni responsabili și devotați României care-au votat DA, în 6-7 octombrie 2018, urmând a li se alătura tinerii (trei leaturi de fii, nepoți, strănepoți) ai acestora, precum și cetățenii care nu se aflau în Țară sau erau bolnavi în spitale ori la domiciu, așadar în imposibilitate de a-și exprima opțiunea, atunci. Vietățile ce-au păcălit cu viclenie milioanele de încetuți la minte să boicoteze urnele sunt bineștiute: K. W. Iohannis — autorul aberantei definiri drept FANATICI RELIGIOȘI a celor peste 3.000.000 (trei milioane) de oameni care am solicitat organizarea unicei inițiative cetățenești referendare din istoria României, astfel dovedind că Domnia sa se plimbă săptămânal la Sibiu pe banii noștri, pozând în… frecventator abitual al bisericii — ateul Dan Barna și consumatorul de urină Dacian Jiulien Cioloș. Ajunge cu tontoroiul jucat de violatori, pedofili, negustori de carne vie, în România! Exact cum au făcut slovenii (în decembrie 2015), trebuie să repetăm referendumul pentru familie, alăturându-ne astfel celor 16 state ale lumii care au reușit, între 1997 (Polonia) și 2018 (Taiwan), să obțină prin referendum înscrierea în Constituția țării lor a precizării că familia este alcătuită din bărbat+femeie+copii biologici și/ sau înfiați, după modelul Sfintei Familii. Tandemurile unisex nu ne deranjează, dar nici nu pot fi numite familii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button