familie

Raluca Turcan acuză PSD că a folosit referendumul ca test pentru suspendarea Președintelui Iohannis

Întrebată fiind ce părere are despre eliminarea pragului la referendum, Raluca Turcan a declarat miercuri la Palatul Parlamentului că PSD a folosit referendumul ca test pentru suspendarea Președintelui Iohannis:

Eu ştiu doar că acest referendum a fost lansat pentru a acoperi incapacitatea la guvernare şi incompetenţa şi, mai nou, văzând toate discuţiile şi retorica din spaţiul public, cred că au testat terenul pentru un alt referendum. Sunt foarte multe semne de întrebare pe care oamenii de bună-credinţă le-au avut în ţara aceasta. Iată că prind contur, pentru că mi s-a întâmplat să mă întrebe colegi, prieteni, cunoscuţi, dacă oare nu se ascunde altceva în spatele referendumului? Oare PSD-ul ăsta nu ne testează să vadă cum am vota noi în diferite situaţii?

Iată că astăzi domnul Liviu Dragnea în loc să stea ascuns să îşi spele ruşinea iese şi confirmă faptul că referendumul a fost premeditat, a fost folosit de către majoritatea actuală pentru alte demersuri politice împotriva statului român şi împotriva Uniunii Europene pe care ei le pregătesc.

Dacă domnul Liviu Dragnea se gândeşte să îl suspende pe preşedintele României, oare o astfel de idee total întâmplătoare şi nevinovată pe care o are el legată de prezenţa la vot la referendum nu l-ar ajuta să pună stăpânire în totalitate pe statul român?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button