avort

Kermit Gosnell condamnat la încă 30 de ani de închisoare pentru conducerea unei afaceri cu medicamente în cadrul clinicii sale de avorturi

 gosnell52

16 decembrie 2013

Kermit Gosnell este morbidul medic specialist în avorturi care a fost găsit vinovat de multiple capete de acuzare de crimă de gradul întâi pentru uciderea copiilor năsuți vii după avort.

Când nelegiuirile efectuate de Gosnell au ieșit la iveală pentru prima oară, Drug Enforcement Administration(DEA) deja aduna probe împotriva lui Gosnell pentru vânzarea ilegală de rețete pentru medicamente narcotice. DEA a spus despre clinică sa de avorturi că este o „afacere cu medicamente pe timp de zi și o „fabrică de avorturi” pe timp de noapte.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

După ce Gosnell a fost condamnat pentru crimă, următorul pas pentru el era să fie supus unui proces într-un tribunal federal sub acuzații legate de eliberarea ilegală de rețete pentru medicamente care ajungeau mai apoi să fie vândute pe străzile din Philadelphia. O condamnare în acest proces ar fi putut doar să schimbe locul de detenție.

 În decembrie 2013, Gosnell a fost condamnat la încă 30 de ani de închisoare, care se adăugă la sentința anterioară.

În iulie, după procesul cu acuzațiile de crimă, Gosnell a pledat vinovat în fața acuzațiilor că ar fi distribuit în mod ilegal medicamentul OxyContin și alte analgezice.

Procurorii declară că el le-a permis dependenților de droguri și traficanților să scrie rețete care erau adesea vândute sau comercializate pe stradă.

Gosnell a declarat că a vrut doar să-i ajute pe cei dependenți prin intermediul programului său neobișnuit de tratament.


Dar judecătoarea Cynthia Rufe susține că el a făcut mai mult rău decât bine în regiune.

 

Sursă: LifeNews

Traducere: Diana Elena Gratie


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button