Marxism culturalteoria genului

Joe Biden redă Americii toaletele unisex. Bărbații care se cred femei vor putea concura în sport cu femeile

de Redacția Stiripentruviata.ro

În prima sa zi ca Președinte al Statelor Unite, Joe Biden a emis un Ordin Executiv prin care legiferează liberul acces al persoanelor transexuale și transgender în toaletele aferente sexului/genului cu care acestea se identifică.

Politica, inițiată de Administrația Obama pe final de mandat și anulată de fostul președinte Donald Trump, se va aplica în școli, în armată și în sport.

Astfel, bărbații și băieții care se declară femei vor avea acces în toaleta femeilor indiferent dacă au făcut sau nu operație de schimbare de sex și indiferent dacă se îmbracă sau se poartă ca femeile sau nu.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În plus, aceștia vor avea acces și în vestiarele și dormitoarele femeilor.

Directiva se va aplica și în armată, precum și în competițiile sportive: bărbați autodeclarați femei sau care au făcut operația de schimbare de sex vor putea concura cu persoanele care au sexul feminin din naștere și care astfel au o constituție mai slabă de la natură.

Ordinul executiv al lui Joe Biden se sprijină pe o decizie controversată a Curții Supreme SUA și argumentează astfel:

„Copiii trebuie să învețe fără grija că li se va interzice accesul la toalete, vestiare și competiții sportive. Adulții trebuie să-și câștige existența și să-și împlinească vocația știind că nu vor fi concediați, retrogradați sau rău tratați din cauza partenerului la care se întorc seara acasă sau din cauză că nu se îmbracă în concordanță cu stereotipurile de sex. Oamenii trebuie să aibă acces la îngrijiri medicale și să-și asigure un acoperiș deasupra capului fără să fie supuși discriminării în funcție de sex. Toate persoanele trebuie să fie tratate în mod egal de lege, indiferent de identitatea de gen sau orientarea lor sexuală.”

Așadar, Administrația Biden consideră că avantajul competitiv al unui bărbat (mai masiv și mai puternic în mod natural) asupra tuturor femeilor dintr-o competiție nu reprezintă o discriminare împotriva tuturor acestor femei.

Administrația Biden consideră că este discriminatoriu să nu fie lăsat să concureze cu femeile dacă așa își dorește.

Președintele Conferinței Episcopilor Catolici din SUA despre instalarea Președintelui Joe Biden: Continua nedreptate a avortului rămâne principala noastră preocupare

Respectul pentru sfințenia vieții, fundamental în rezolvarea problemelor țării: Ziua pentru Sanctitatea Vieții 2021, proclamată de Donald Trump la final de mandat


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button