opinii

Ivona Boitan, regizor: „Referendumul nu este despre preferința pentru diferite zone erogene. E umilitor pentru ambele tabere să gândim așa”

de Ivona Boitan, Facebook

„Ceea ce este da, da; şi ceea ce este nu, nu ceea ce este mai mult decât acestea, de la cel rău este” .
Cât mai clar vreți?

Acest referendum pare un soi de repetiție a ceea ce va veni. Când vom fi obligați să alegem. Și conștiința noastră ne va țipa ce trebuie să alegem, dar corpul nostru va țipa la rândul său.

Punem ștampila pe suflet sau pe corp, aceasta este de fapt întrebarea referendumului. Mult hulita CpF și toți cei care au semnat sunt oameni care cred că familia nu e o unire materială a două sau mai multe corpuri, ci ceva mai mult. Că e ceva ce depășește asta.

Imaginați-vă o lume de homosexuali. Doar homosexuali. Este o lume a morții…fără in vitro, și mame surogat și toate mumbo-jumbo-urile geneticii.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Acum imaginați-vă una doar de heterosexuali. se poate trăi perfect mult și bine.

Exact asta e alegerea.

Când nu ai habar ce e da și ce e nu, pune lupa și mărește. Referendumul acesta nu este despre preferința pentru diferite zone erogene. E umilitor pentru ambele tabere să gândim așa. Pe mine nu mă deranjează homosexualii care luptă pentru drepturile lor. Mi se pare absolut normal să lupți pentru ceva ce tu consideri legitim. Pe mine mă contrariază familiștii care își găsesc argumente ca să nu meargă la vot. Suspectez o lașitate, o modalitate de a nu-ți asuma nici o poziție fiindcă nu-i așa, în business și banii homosexualilor au valoare.

Citește mai multe opinii de Ivona Boitan

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button