opinii

Adrian Papahagi: „Ne pârăsc, ne urăsc, ne intimidează, ne elimină, fiindcă apărăm dreptul la viață, credința, identitatea, libertatea de expresie și de gândire”

de Adrian Papahagi, Facebook

Ne pârăsc, ne urăsc, ne intimidează, ne elimină, fiindcă apărăm libertatea. Noi suntem oameni liberi, ei sunt polițaii cuvântului, ideologii gândirii captive, promotorii newspeakului emanat de Centrala de Propagandă și Spălare pe Creier.

Noi nu cerem protecția autorităților, ca niște mimoze pudice, nu ne indignăm la fiecare adiere de verb, nu îi turnăm și nu îi trollăm pe cei cu care nu suntem de acord, nu suntem prejigniți, nu ne considerăm îndreptățiți, evoluați, atotștiutori și iluminați, nu vrem să reeducăm poporul, nu propagăm (cu soldă) o ideologie, nu așteptăm să fim plătiți pentru ideile și acțiunea noastră, fiindcă avem o meserie onestă și clară.

Nu suntem mercenari ai drepturilor, ci apărăm așa cum ne duce mintea dreptul la viață, credința, identitatea, libertatea de expresie și de gândire.

Curaj, dragi prieteni! Îi vom combate pe internet, îi vom combate în presă, îi vom combate în săli arhipline sau la urna de vot și vom câștiga.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Citește mai multe articole de Adrian Papahagi


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button