valorile familiei

Ivanka Trump: „Maternitatea mi-a influențat profund perspectiva. Sunt cât se poate de pro-viață”

de Redacția Stiripentruviata.ro

Ivanka Trump, fiica președintelui american Donald Trump, a declarat săptămâna trecută că este pro-viață.

Ea a spus:

„Respect toate punctele de vedere într-o chestiune atât de personală și sensibilă, dar sunt mama a trei copii, iar maternitatea mi-a influențat profund perspectiva. Sunt cât se poate de pro-viață.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cei trei copii ai Ivankăi Trump sunt Arabella Rose (9 ani), Joseph Frederick (7 ani) și Theodore James (4 ani).

Când era însărcinată cu Theodore, Ivanka a anunțat printr-un videoclip foarte drăguț, pe care l-a distribuit pe rețelele de socializare și în care Arabella ținea în mână cifra „1”, Joseph cifra „2”, iar mama lor ținea lipită pe burtă numărul „3”, pentru că acolo aștepta, nevăzut, să îi vină sorocul, cel de al cincilea membru al familiei.

Ivanka Trump și soțul ei, Jared Kushner, sunt consilieri prezidențiali.

Pentru familia ei, Ivanka Trump a declarat că ar putea renunța la înalta funcție, chiar dacă tatăl ei câștigă un nou mandat.

„Mă conduc în primul rând în funcție de copiii mei și fericirea lor, aceasta va fi mereu prioritatea mea, iar deciziile pe care le voi lua vor fi suficient de flexibile pentru a lua în considerare și nevoile lor. Ei sunt cei care îmi vor determina decizia”, a spus ea.

Alegerile prezidențiale din SUA au loc în data de 3 noiembrie 2020.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button