miracolul vieţiivalorile familiei

Italia: Primul născut al anului 2023 în provincia Verona este de origine română

de Redacția Stiripentruviata.ro

Primul copil născut în 2023 în provincia Verona este Mattheo Stefan, fiul unei familii de origine română, Andrea și Victor.

Mama a fost asistată la naștere de directorul Maternității unui spital in orașul Verona, împreună cu un alt medic ginecolog.

Mattheo Stefan s-a născut pe 1 ianuarie 2023, la ora 03:19, cu o greutate de 3,860 kg.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Într-o altă provincie italiană, Cuneo (Piemont), ultimul nou-născut al anului 2022 a fost tot de origine română: o fetiță, Ambra, s-a născut la un spital din Mondovi pe 31 decembrie 2022, la ora 15:14, cântărind 2,710 kg.

Mama și tatăl ei sunt Nicoleta și Vasile, ambii originari din România și care locuiesc de mult în Mondovì. Ei mai au o fetiță în vârstă de 5 ani, Evelina.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button