miracolul vieţii

O profesoară bolnavă de cancer a născut o fetiță sănătoasă

harper2

de Steven Ertelt

Deși uneori, când o femeie care are cancer este gravidă, medicii sugerează avortul, Briana Dannen și soțul ei, Brian, au decis să ducă la termen sarcina, iar de curând, mama a dat naștere unui copil sănătos.

Studiile arată că femeile nu trebuie să facă avort și pot face chimioterapie chiar dacă sunt gravide.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Deși se luptă cu cancerul de sân, Briana a născut-o pe 10 martie pe Harper June Dannen. Profesoarea din Sherwood, Oregon, a fost diagnosticată cu cancer când era gravidă în patru luni. Fiindcă are o formă mai agresivă a bolii, după naștere va face și un tratament mai puternic de chimioterapie.

Cu câteva săptămâni în urmă, ea declara că legătura cu fiica ei este „minunată, fiindcă am trecut împreună prin asta, așa că o să-i pot spune cândva cât de puternică a fost”. Este o conversație care nu-i este străină: „Cu 32 de ani în urmă, când mama era gravidă cu mine, a făcut și ea cancer la sân. Și încă mai trăiește, așa că mă inspiră și pe mine”.

Numele de June i l-au dat fetiței de la mătușa Brianei, care a murit după ce s-a luptat mult cu cancerul de sân.

În prezent, o prietenă de familie a declarat pentru o televiziune locală că familia se simte excelent.

Sursa: LifeNews

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button