miracolul vieţii

Mesajul tenismenei Serena Williams către copilul ei nenăscut: „Tu mi-ai dat puterea pe care nu știam că o am”

Hotnews.ro, 24 aprilie 2017

Tenismena Serena Williams a revenit pe primul loc in clasamentul WTA, dupa ce germanei Angelique Kerber i-au fost retrase punctele castigate anul trecut, la Stuttgart.

La jumatatea lunii aprilie 2017, jucatoarea a anuntat ca este insarcinata in 20 de sapatamani. Ea este logodita si urmeaza sa se casatoreasca cu Alexis Ohanian, co-fondatorul retelei de socializare Reddit.

Pe 24 aprilie, Serena Williams a postat pe contul ei de Instagram un mesaj emotionant catre copilul ei nenascut:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Dragul meu copil, tu mi-ai dat puterea pe care nu stiam ca o am. M-ai invatat adevaratul inteles al linistii si pacii. Abia astept sa te intalnesc. Abia astept sa te alaturi lojei jucatorilor anul viitor. Dar cel mai important este ca sunt atat de fericita sa impart numarul 1 in lume cu tine… inca o data, astazi. De ziua lui Alexis Ohanian (n.ed. – tatal copilului implineste 34 de ani). De la numarul 1 mondial la cel mai tanar numar 1.

Mama ta

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button