familie

Isarescu, despre alegerea lui Donald Trump: Semnificatia alegerilor din SUA e mai degraba legata de incheierea unei forme de globalizare

image-2016-08-4-21202331-41-mugur-isarescu-guvernatorul-bnr
Foto: Hotnews

Hotnews, 10 noiembrie 2016

„Semnificatia alegerilor din SUA e mai degraba legata de incheierea unei forme de globalizare asa cum am inteles-o in ultimii 20-25 de ani , si asta cel putin din partea a doua tari- Marea Britanie si SUA”, a spus joi Mugur Israescu, la conferinta in cadrul careia a prezentat Raportul privind inflatia.

Suntem- si nu doar Romania- intr-o situatie de mare complexitate, dominata de mari incertitudini, crede guvernatorul BNR. Continuam sa monitorizam ce se intampla in zona noastra si in lume si sa ne pastram vigilenta sporita- cand ai de pilda multe titluri de stat in mainile nerezidentilor, lucrurile se pot inversa foarte rapid- dar continuam de asemenea sa ne pastram deschise toate optiunile de politica moetara. Nu excludem niciun instrument, a conchis Guvernatorul.

Potrivit Guvernatorului, alegerile din Statele Unite ale Americii au avut un oarecare impact pe pietele financiare, dar se pare ca nu vor influenta politicile monetare ale FED.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button