familie

Conferință internațională la Parlament: „Referendumul pentru căsătorie. Perspective naționale și internaționale”

Pe 3 mai 2018, între 9:30 și 14:00, în Sala „Avram Iancu” din Parlamentul României are loc Conferința internațională „Referendumul pentru căsătorie. Perspective naționale și internaționale”.

Evenimentul este organizat de Coaliția pentru Familie și Platforma ÎMPREUNĂ, în colaborare cu organizații internaționale care apără drepturile omului și familia naturală, precum ADF International, La Manif Pour Tous, European Dignity Watch.

Printre vorbitori se numără importanți lideri europeni ai libertății de conștiință și ai mișcării pro-viață și pro-familie:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button