libertate de conștiință

Ipocrizie, Omucidere și Oroare: Noul „Permis pentru a ucide” copii capabili să supraviețuiască în afara uterului declanșează o profundă indignare

O undă șoc s-a propagat în comunitatea pro-viață, după ce democrații, majoritari în legislativul statului New York, au decis să adopte legea prin care avortul devine legal până în momentul nașterii. Peste un milion de susținători pro-viață și-au exprimat indignarea și perplexitatea față de decizia de a permite uciderea copiilor care ar putea supraviețui în afara uterului. Știrea șocantă din New York pare să fi stimulat mișcare pro-viață să lupte cu o și mai mare înflăcărare împotriva avortului (#reverseroe #prolife). Mai jos câteva dintre pozițiile exprimate de luptătorii pro-viață.

„Nu exagerez când afirm că sunt îngrozit de votul din Senatul Statului New York în favoarea legii numită eufemistic Legea Sănătății Reproductive. Legea nu este deloc despre sănătatea reproductivă. Este un barbarism autentic la un nivel întâlnit doar în Evul Mediu. Există o luptă crâncenă pentru milioane de vieți hărăzite de însuși Dumnezeu și trebuie să le apărăm pentru ca acestea să aibă vreo șansă”. (Dr. James Dobson, psiholog, realizator radio, fondator Family Talk, una din cele mai influente voci protestante din SUA)

„Aceia care aclamă adoptarea așa-numitei Legi a Sănătății Reproductive, nu sărbătoresc și nici nu promovează vreun progres în apărarea drepturilor la sănătate ale femeii. Aceștia sărbătoresc o crimă cu sânge rece. Această lege este, practic, un permis pentru a ucide copiii nenăscuți, chiar dacă aceștia ar putea supraviețui în afara uterului. Faptul că adoptarea acestei legi a fost primită cu atâta exuberanță de foartă multă lume, ne provoacă să acționăm, conștientizând faptul că acum, mai mult ca niciodată, este important să apărăm sacralitatea vieții umane și să luptăm pentru aceia care nu se pot apăra ”. (Dr. Jack Graham, the pastor la Prestonwood Baptist Church)

„Trump este Hitler strigă ei în timp ce sărbătoresc uciderea în masă a copiilor”.(Matt Wals, comentator conservator)

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Cât de tragic poate să fie. Guvernatorul Cuomo a dispus ca World Trade Center să fie luminat în roz pentru a sărbători noua lege din New York, care permite uciderea prin avort a copiilor nenăscuți, până în momentul nașterii….în timp ce monumentul comemorativ World Trade Center poartă numele celor 11 copii nenăscuți care și-au pierdut viața în atacul de la 9/11”. (ONG anti-avort The Susan B Anthony List) „Expoziția Ororile de la Auschwitz vine în New York pentru a ne asigura că oamenii nu vor uita niciodată distrugerea vieții și, totuși, New York tocmai a legalizat holocaustul avortului până la naștere.Sângele curge pe străzile noastre în timp ce noi continuăm să masacrăm viața din uter. (#reverseroe #prolife) (Bryan Kempe, activist pro-life)

Sursa: cbn.comAi o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button