Marxism cultural

Ionuț Popescu: „Theodor Paleologu este, în profunzime, tot USR-ist!”

Theodor Paleologu, candidatul PMP la Alegerile Prezidențiale, a distribuit duminică, 20 octombrie, pe pagina sa oficială de Facebook, că susține crearea Statelor Unite ale Europei, visul dintotdeauna al stângii radicale, o realizare care presupune renunțarea la suveranitate.

Alegătorii l-au atenționat că nu se mai poate prezenta drept conservator (a se vedea captura de ecran de mai jos).

Ionuț Popescu, economist, fost ministru al finanțelor, a scris pe Facebook:

Teodor Paleologu este cel mai simpatic dintre candidații la președinție dar el este, în profunzime, tot USR-ist! Să fie clar! Că are mai mult umor, că a citit câte ceva în plus, ok, de acord, dar convingerile lui în domeniul justiției, mediului, economiei, sunt clar perfect compatibile cu cele ale USR! Probabil de aceea va și lua din voturile lui Dan Barna!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button