pedofilie

Ion Cristoiu: Sinuciderea olandezului și butoiul din cazul Alexandrei, pretexte pentru a închide dosarele

Jurnalistul a afirmat joi, la emisiunea Gândurile lui Cristoiu, că, spre deosebire de Caracal, cazul Dâmboviţa este mult mai grav, deoarece olandezul ar fi venit “la fix” în România pentru a-şi satisface poftele sexuale. „În cazul acesta avem de-a face cu un cetăţean străin, pedofil în ţara lui care a venit aici într-o ţară unde ştia că poate să-şi satisfacă poftele. Ăsta este cel mai grav lucru, asta înseamnă că în Olanda, în cercurile pe care noi nu le ştim… România are, de regulă reputaţii de genul ăsta o au ţările în curs de dezvoltare, de mâna a paisprezecea”, a susţinut Ion Cristoiu. El a mai spus:

„…sinuciderea seamănă foarte mult cu butoiul descoperit la 6 şi 20, 26 iulie, deci în cazul Alexandrei ştim acum că… a fost o modalitate de a închide dosarul. Sigur, a venit Cumpănaşu şi nu s-a închis. (…) Este greu de presupus pe planeta asta că un om are un accident, intră într-un autotren pe şosea şi poliţia, la cinci minute, spune „s-a sinucis”. 

În opinia jurnalistului, autorităţile române nu au făcut niciun efort de a explica opiniei publice ce s-a întâmplat cu olandezul, dacă s-a sinucis sau a fost sinucis, luând de bună ipoteza sinuciderii. “Opinia publică din România, pentru a nu suspecta ceva în neregulă, avea nevoie de o explicaţie simplă, nu văd de ce, dacă nu am cerut sau dacă am cerut şi nu ni s-a dat, n-am bătut cu pumnul în masă şi în public, măcar Klaus Iohannis sau Dăncilă să spună <Staţi domnule puţin veniţi şi explicaţi-ne pentru opinia publică din România cum s-a întâmplat> (…) Avem, ca şi în cazul Caracal, ceva în neregulă în comunicare. Ori ei sunt nătângi în comunicare, ceea ce nu cred, ori ascund şi ai noştri ceva. Adică şi pentru autorităţile de la noi dosarul s-a închis prea repede. Gata, s-a sinucis, s-a terminat”, a explicat Ion Cristoiu.

Sursa: Mediafax.ro

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button