poveşti pentru trezit copiii

Ioana Revnic organizează ateliere de povești pentru copii pe Skype – 31 martie, ora 19

Sursă: faptepentruviata.ro

Ai copii care se plictisesc în casă și nu știi ce activități să mai faci cu ei? Înscrie-i la atelierul de povești pentru copii organizat pe Skype de Ioana Revnic.

Când? Miercuri, 31 martie, la ora 19.00. Cum se pot înscrie? Printr-un mesaj trimis pe Facebook Ioanei Revnic. Vârsta recomandată 6-10 ani.

Ioana Revnic este profesoară de limba și literatura română la Liceul Pedagogic „Anastasia Popescu” și coordonatoarea proiectului „Spune-mi o poveste pentru suflet”. Puteți citi aici despre unul dintre ateliere online organizate de Ioana.

Dacă vezi această postare, ajută să ajungă mesajul la cât mai mulți copii, se vor distra de minune!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Iată un fragment din povestea „Căpitanul Nu” pe care o va citi Ioana Revnic la atelierul de povești pe Skype. Povestea este scrisă de Veronica Iani.

„– Eu sunt căpitanul, bine ați venit la bord. Vă mulțumim că ne-ați chemat. Eram disperați că nu găsim un echipaj pentru misiunea noastră.

– Noi v-am chemat? întrebă David.

– Ne-ați strigat de atâtea ori, încât, până la urmă, v-am auzit. Scuze de întârziere, dar urechile noastre nu mai sunt atât de ascuțite ca pe vremuri.

Irina înaintă curajoasă câțiva pași:

– Cum să vă strigăm dacă nu vă cunoaștem?

– Pe mine mă cheamă Nu vreau, zise căpitanul, iar el este Nu, secundul meu…”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button