familie

Interviul VIDEO INTEGRAL acordat de La Familia publicației Libertatea: „Cred în diversitate, de-aia zic ce vreau / Nu fi agresiv, nene, hai, zi-le pe șleau!”

Cei doi hip-hopperi care formează trupa La Familia, Sișu și Puya, au acordat publicației Libertatea un interviu video în care își argumentează opiniile lor ferme în favoarea familiei naturale și a referendumului pentru familie.

Cu o inteligență informală și plină de vervă, cei doi răspund astfel la întrebări precum: „De ce ați ales să vă implicați în toată dezbaterea despre familia tradițională și Coaliția pentru Familie?” „Sunteți naționaliști?” „Ce este familia tradițională?” „Sunteți intoleranți?” „Unii vă acuză de ipocrizie, pentru că ați cântat mulți ani despre ceea ce se numește obiectivizarea femeii”… „Ce părere aveți despre protestele de acum [#rezist]?” „[Conducerea unui voievod nu e] autocrație sau dictatură?”

La 17 ani poate că făceau hip-hop și priveau femeia ca pe un obiect. Dar la 40, deși fac tot hip-hop, și tot cu succes, nu mai văd lucrurile ca atunci.

Acum Sișu și Puya pun preț pe tabuurile sănătoase, pe tainele Bisericii, pe familie – care implică și copiii – și pe femeia pe care o înțeleg ca dătătoare de viață.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Se apropie Marșul pentru Viață 2018 în România și Republica Moldova. Ce bine ar fi dacă s-ar găsi astfel de voci care să apere normalitatea familiei bărbat – femeie și viața copiilor nenăscuți! Căci acestea sunt noile subiecte interzise de corectitudinea politică și puțini au curaj să își asume riscurile marginalizării de către media și spună ce gândesc cu adevărat.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button