libertate de conștiință

Intervenție chirurgicală uimitoare – Fetiță nenăscută operată și „plantată” de medici înapoi în uterul mamei

În urma testelor care au relevat că fetița lor nenăscută are spina bifida, Bethan Simpson și soțul ei Kieron au fost sfătuiți să opteze pentru avort. Aceștia au refuzat și au ales o procedură revoluționară. Medicii au extras-o pe micuță din uterul mamei, au operat-o, apoi au pus-o înapoi în uter. Operația a fost un succes, iar sarcina evoluează normal.

Acesta este unul din cazurile fericite din Marea Britanie, însă, din păcate în 80% din situațiile nenăscuților diagnosticați cu spina bifida, se optează pentru avort. Aceeași soluție se preferă și în cazul nenăscuților cu sindrom Down, unde rata avortului este de 90%.

În speranța că și alți părinți în situații similare le vor urma exemplul și vor alege viața, Bethan, care este de profesie asistentă,  a postat și continuă să posteze pe Facebook detalii privind experiența extraordinară prin care au trecut.

Sursă: lifesitenews.com

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button