Marxism cultural

Insula Lesbos, Grecia: Grupuri de stânga pentru migranți au determinat demolarea unei mari cruci, vizibilă de departe

de Paul Bașotă, Facebook

Pe insula Lesbos, Biserica Ortodoxă a Greciei a construit un monument în forma unei mari cruci, în memoria celor care s-au înecat în mare.

O organizație pentru migranți s-a plîns însă către primarul din Lesbos, spunînd că crucea ar fi fost construită pentru a împiedica migranții să meargă acolo la plajă. Actul ar fi o dovadă de rasism și intoleranță, și ar aminti de cruciade.

Crucea a fost demolată cîteva zile mai tîrziu, noaptea, resturile ei rămînînd la fața locului.

“Grupuri de stînga pentru migranți au determinat demolarea unei mari cruci, vizibilă de departe, după ei un simbol al mentalității cruciadelor creștine, astfel încît migranții musulmani ilegali să nu se simtă atinși în simțămintele lor religioase. Această acțiune arată din nou că pentru stîngiști nu e vorba despre salvarea unor oameni în nevoie, cît despre un singur lucru: despre distrugerea civilizației creștine, cu ajutorul musulmanilor. De aceea nu este decît parțial corect să vorbim despre sinuciderea Europei, căci sinucigașe nu sînt decît ignoranța multor europeni și cum își întorc privirile. Este de fapt vorba despre asasinarea civilizației europene, plănuită și pusă în aplicare de către stînga.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Eva-Maria Michels – ziaristă gemană


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button