familieMarxism cultural

„Hai să votăm pentru familia dintre un bărbat și o femeie, care să nască mai mult de 1,3 copii per cuplu, cât e media creștinilor europeni, care ne duce la suicid!”

 „Adevărul” a publicat de curând o analiză care concluzionează că referendumul pentru căsătorie ar reprezenta o chestiune de securitate națională nu pentru că este vorba despre viitorul familiei românești, ci pentru că problema ar putea fi instrumentată de regimul Putin în favoarea consolidării influenței acestuia în România.

Redăm (cu sublinierile redacției) răspunsul comentatorului Teodor ady la alegațiile din articol:

Vina cui este ca biata Europa este perceputa ca imbatranita si depravata? Daca nu au avut capul pe umeri cand au votat ce au votat fiecare prin parlamentele lor ducand inspre astfel de deraieri, acum tragem cu totii ponoasele… Nu se stie de cand lumea ca ce strica un nebun intr-un minut nu pot repara zece intelepti intr-un an?!…

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Asa este si cu aceasta permisivitate fata de LGBT care a facilitat ca Europa sa fie terfelita si perceputa astfel; mai mult decat atat, nici nu reactioneaza in vreun fel cand i se spune ca arata rau. Nu se uita in oglinda sa se corecteze, ci isi continua traiectoria gresita.

La ce au ajutat paradele desantate si ridiculizarea valorilor crestine si traditionale? Au ajutat ca lumea sa se destepte si sa ia atitudine.

Faptul ca Rusia e oportunista (ca de obicei) si exploateaza aceste carente, nu schimba si nici nu amplifica starea in care ne aflam, ci ne atrage un semnal de alarma. Cata vreme o societate nu este structurata pe principii morale si universale bine conturate si asumate, va fi expusa eroziunii indiferent de ce dusmani externi va avea (Rusia, Statul islamic, proprii cetateni inconstienti si cu probleme etc). NU SE CONFUNDA CRESTINISMUL CU ANTIEUROPENISMUL SI NICI LGBT CU EVOLUTIA! Crestinismul autentic este o religie care a coexistat in istorie pe diferite meleaguri cu altii, atat in perioade de restriste pentru crestinism, cat si in perioade de glorie.

Homosexualitatea nu este ceva nou sau nemaiexperimentat de anumite cercuri (vezi antichitatea), insa este ceva expus cu mult tupeu in zilele noastre. Daca Europa isi vedea de treaba, era si democratica si unita si avansata si omogena si moderna si puternica si prospera fara sa fi permis expunerea tuturor fetisurilor in spatiul public, a casatoriilor lgbt in institutiile sale publice, a educatiei tuturor copiilor prin rasturnarea de valori si mai mult decat atat a impunerii oficierii slujbei de casatorie in biserica pentru persoane de acelasi gen.

Sper sa se faca diferenta intre [a evita] prigonirea anumitor minoritati, inclusiv celei sexuale, a acorda[rii] membrilor acestora de drepturi egale si obligatii cu toti cetatenii, dar astfel incat sa nu le promovam si cultivam deviatia, ci sa avem grija sa-i ajutam cu ce au dinsii nevoie cu adevarat si [sa evitam] impunerea ca majoritatea sa inghita orice aberatie, orice exprimare publica indiferent de cat de stanjenitor ar fi, fara sa aibe capacitatea de a se opune in vreun fel; orice actiune de acest gen devenind „discriminare” sau incalcarea drepturilor indivizilor.

PRIN URMARE, HAIDEM LA VOT SI SA VOTAM PENTRU FAMILIA DINTRE UN BARBAT SI O FEMEIE CARE SPERAM SA NASCA MAI MULT DE 1,3 COPII PER CUPLU CAT E MEDIA CRESTINILOR EUROPENI CARE NE DUCE LA SUICID SIGUR! HADETI SA RAMANEM EUROPENI ARATAND CA NE PASA DE VIITORUL EUROPEI; TOCMAI DE ACEEA SUNTEM SI RESPONSABILI DE DECIZIILE PE CARE LE LUAM! AICI NU ESTE VORBA DE DIVIZARE SI REDIRECTIONARE, ESTE VORBA DE ORIDINE LA NOI ACASA! SI DE REARANJAREA LUCRURILOR PE FAGASUL LOR FIRESC!!! PS: Europa a deviat si nu a evoluat daca se convulsioneaza in halul acesta! Vedeti acum deciziile gresite unde au dus?

Clic aici pentru comentariile despre analiza LARICS postate de cititori la adevarul.ro

Citește și O bucureșteană pe Facebook, despre analiza LARICS: Organizațiile pro-homosexualitate și pretins pro-europene par să fi făcut fix jocul forțelor pe care pretind că le combat (cele ale lui Putin)


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button