libertate de conștiințăMarxism cultural

#merglacatedrala. Paul Gabriel Andrei, jurnalist: Progresiștii și-au schimbat părerea – Catedrala Neamului e prea mică. Află de ce

Jurnalistul Paul Gabriel Andrei a scris următoarele pe Facebook în ziua de 25 noiembrie 2017, de sfințirea Catedralei Neamlui:

Eu cred că după ziua de azi am rămas cu o singură concluzie – Catedrala Neamului e prea mică. Trebuia una mult, mult mai mare.

Fiţi atenţi! Înăuntru au intrat 2000 de oameni pe bază de invitaţie. Normal că trebuia o ordine. Şi tot normal e că au intrat acolo politicieni (cred), preoţi importanţi din toată ţara, donatori ca Gigi Becali, etc. Habar nu am cum i-au selectat. Cert e că nu se putea intra azi acolo, deşi până la urmă am înţeles că s-a dat drumul. Dar oamenii ştiau asta, eu citisem treaba asta pe undeva.

Bun. Şi avem postările oamenilor „de bine” care văitau ei oamenii de afară care stăteau un frig „ia, uite, şi-au adus ei prietenii la căldură şi oamenii simpli stau în frig. Nepotisme şi aici. Ruşine!” Sunt tot oamenii care până ieri strigau prostia cu spitalele vs catedrală.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Deci, care e concluzia pe baza ăstora? Nu e că ea e prea mică să încapă cât mai mulţi oameni simpli? Dacă îi văităm atunci nu mai putem spune că e prea mare, că opulenţă, că bla, bla


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button