Marxism cultural

Gabriel Purcăruș: „Cât a costat campania anti-referendum și care a fost miza”

de Gabriel Purcăruș, Facebook

În interiorul mult hulitului PSD funcționează două curente: unul euroglobalist, condus de Corina Crețu, comisar european, care trage sforile de la Bruxelles, de partea cealalată a sforilor fiind legată Gabriela Firea, iar celălalt este curentul autohton, format din baronii din jurul lui Dragnea.

Recent a avut loc o întâlnire între Firea si Dragnea, in urma careia baronul de Teleorman s-a potolit brusc cu campania pro-referendum, a făcut pasul la offside și nu a mobilizat electoratul la vot, asa cum ar fi putut sa o faca.
Prețul pentru care omul a facut pasul inapoi a fost libertatea sa și sprijinul socialiștilor europeni in caz de probleme cu justitia. Veți vedea cum Dragnea nu va fi arestat, iar presa care până ieri îl mușca de toate părțile, o va lăsa mai moale cu atacurile.

Iar pentru PSD, se va demonstra că o problema nerezolvată (ambiguitatea definiției familiei din Constituție), lasată in ceata, poate fi mai utilă pentru viitoarele campanii electorale din 2019 și 2020, atunci când subiectul va fi repus pe tapet. Problema căsătoriei nefiind reglată la vot, PSD (cu sau fara Dragnea) vor avea în continuare muniție pentru alegerile din 2020, povestind poporului cât de tare a aparat el familia. Și probabil va câștiga încă o dată alegerile, pentru că se știe că memoria electoratului este scurtă.

Pentru că în realitate, „referendumul inutil” avea o miza foarte mare. Altfel nu se explică imensa mobilizare a campaniei #boicot.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cel mai probabil sumele alocate contra-campaniei au depășit cu mult cele 35 de milioane de euro cheltuite pentru organizare. Gândiți-va numai la activiștii USR care au împânzit lumea reală și virtuală cu apelurile lor necontenite, la ziariștii progresisti care nu au pregetat să acuze poporul român de primitivism pana vineri, la activiștii ONG-iști de toate culorile curcubeului, la clipul medieval al celor de la Papaya, la camapania Declic. Dar și mai grav, gandiți-vă la diplomați de carieră, formați prin universitățile occidentale care au primit ordin să iasă din tăcerea la care i-ar fi obligat deotologia profesională și să îndemne deschis la boicot, sau la intelectualii puși să își nege public opiniile de altădată. Toate astea arată că miza „referendumului inutil” a fost de fapt, foarte, foarte ridicată.

Care a fost aceea? A fost vorba despre implementarea unei directive politice a parlamentului european.

Ca să înțelegem manevra PSD-USR cu referendumul, să cităm din acest document din 12 martie 2015 provenit din parlamentul european, pe care d-na Dancilă, pe atunci europarlamentar PSD l-a votat favorabil împreună cu alți colegi de partid. Documentul complet e foarte, foarte lung, dar merită citit):

„- Parlamentul European solicită UE și statelor-membre să promoveze și să protejeze în mod ferm drepturile persoanelor lesbiene, homosexuale, bisexuale, transsexuale și intersexuale (LGBTI);
– Parlamentul European salută adoptarea, în 2013, a liniilor directoare ale UE privind promovarea și protejarea tuturor drepturilor omului de către persoanele lesbiene, homosexuale, bisexuale, transgender și intersex (LGBTI);
– Parlamentul European încurajează instituțiile UE și statele membre să contribuie în continuare la reflecția privind recunoașterea căsătoriei între persoane de același sex sau a uniunii civile de același sex că o chestiune politică, socială și umană și drepturile civile;”

E vorba deci de „acceptarea unor linii directoare” și mai ales de „contribuit la reflecția privind căsătoria între persoane de același sex”. Atenție, documentul nu spune impunerea căsătoriei, ci doar obișnuirea cu ideea. Pentru că pentru România, impunerea ei în acest moment ar fi imposibilă. Obișnuirea cu ideea însă a început deja și face flori!

Și acum priviți ce a făcut parlamentul României, majoritar PSD, dar și cu acceptul altor partide:
– A acceptat acest referendum, inițiat de CpF, deci implicit, prin dezbaterea care a urmat, oamenii au „reflectat”, așa cum trebuia, deși se pare ca subiectul nu i-a interesat prea tare.
– Prin lipsa de susținere a referendumului în teritoriu (fapt extrem de corect politic!), PSD Dragnea a descurajat participarea la vot, lăsându-i USR-ului misiunea să îndemne activ la boicot. Practic ambele ramuri ale socialismului au făcut blat la vârf, cu binecuvântarea UE. Numai jos, la firul ierbii, idioții utili ai USR au atacat PSD și invers. Astfel, prin invalidarea referendumului s-a îndeplinit și celălalt punct din programul UE: apărarea drepturior minorităților sexuale.

Să nu ne amăgim că „nu s-a întâmplat nimic”, și că „totul e la fel ca înainte”. Un referendum nevalidat are același efect juridic cu un NU. De acum încolo, calea către implementarea celorlalte reforme progresiste pe tema familiei, așa cum cere UE și ONU (educația sexuală în școli, libertatea copilului de a-și alege genul etc, ideologia trans, și pumnul în gură celor care protestează – exact ce se întâmplă din ce în ce mai mult în Vest) este oficial deschisă. Iată, cu ocazia referendumului, România intră și ea în lumea modernă.

PSD și USR și-au îndeplinit misiunea încredințată de Bruxelles și vor fi răsplătite cu majoritatea scaunelor în viitoarele legislaturi.

Documentul complet, care conține și alte directive către statele membre despre emigrație, refugiați, precum și presiuni asupra medicilor de a nu mai considera transgenderismul o boală, se găsește pe internet. Acolo este descris viitorul pe care UE și ONU îl construiesc pentru noi.

Pentru noi însă, când vom înțelege care a fost miza reală, va fi prea târziu.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button