Marxism cultural

Diaspora: O glumă despre homosexuali l-a costat pe un profesor universitar din New York concedierea

Am fost angajat la NYFA (New York Film Academy) pe post de profesor de stage combat în L.A. datorită faptului că profesorul de dinaintea mea a făcut o glumă despre homosexuali și a fost reclamat de un student. Chinez. Homosexual.

L-au dat afară și m-au luat pe mine. Mie mi-a spus chestia asta un student danez între patru ochi, că să fiu atent să nu fac glume pe subiecte sensibile. Profesorul respectiv umbla după foștii studenți că să-i dea referințe să se poată angaja în altă parte deoarece conducerea NYFA i-a scris la dosar motivul pentru care l-au dat afară, așa încât să nu se mai poată angaja.

Sursă: Facebook

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button