sindrom Down

Fotografia care m-a făcut să izbucnesc în lacrimi

de Rhonda Payton, 25 ianuarie 2015

Am avut șansa să însoțesc un grup de tineri în Washington la sfârșitul săptămânii trecute pentru Marșul pentru Viață! Eram la Centrul Verizon împreună cu alți aproximativ 20.000 de tineri din toată țara pentru a participa la slujba de la biserică. Bineînțeles că nu aș fi mers acolo fără cameră foto. Când această tânără drăguță a observat că aveam un aparat foto, m-a bătut ușor pe umăr și m-a întrebat dacă aș vrea să îi fac o poză. După ce i-am făcut o poză, aceasta s-a întors și și-a întins brațele. Inutil să mai spun, am izbucnit în lacrimi!

down

Tristă realitate este că 9 din 10 copii cu sindromul Down sunt avortați! Dumnezeu mi-a oferit șansa de a îngriji numeroase persoane cu acest sindrom de-a lungul carierei mele ca asistentă. Am fost binecuvântată să am șansa de a cunoaște aceste persoane minunate. Ei au fost și sunt un cadou de la Dumnezeu și mi-au oferit atât de multă bucurie în viață! Mă rog sincer să putem deveni martori ai unei culturi pentru viață și să punem sfârșit acestei tragedii a avortului.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button