sindrom Down

Fotograf adolescent cu sindrom Down câștiga premiul Positive Role Model

SD

de Texas Right to Life

Oliver Hellowell este un tânăr de 19 ani ce suferă de Sindrom Down. Acest lucru însă nu l-a împiedicat să ajungă un fotograf cunoscut pe plan internațional. Pagina lui de Facebook a primit zeci de mii de like-uri – asta pe bună dreptate, căci pagina arată munca spectaculoasă a lui Oliver.

SD1

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Oliver a început să facă fotografii când era mic, iar acest hobby a devenit modalitatea de a-și câștiga existența. Lucrările lui sunt acum expuse și admirate de multă lume, inclusiv de fotografi profesioniști care apelează la Oliver pentru inspirație. Recent un asemenea fotograf a avut șansa de a fotografia împreună cu Oliver.

SD2

În septembrie 2016, Oliver a primit premiul național Positive Role Model for Disability din cadrul National Diversity Awards, drept recunoaștere a caracterului etic și a determinării sale.

Oliver a primit peste o mie de nominalizări înainte de obținerea premiului. National Diversity Awards vorbește astfel despre realizările excepționale ale lui Oliver:

Tranziția către maturitate poate aduce cu sine multe provocări, mai ales dacă suferi de un handicap. Perspectiva lui Oliver asupra vieții și determinarea lui de a avea succes în afacerea lui cu arta fotografiei reprezintă o bucurie și o sursă de inspirație. Puțini adulți tineri de 18 ani se pot lăuda cu propria afacere. Oliver a adoptat aceasta pasiune și acest talent pentru fotografie și a dat dovadă de încredere și determinare în a întemeia o afacere cu-adevărat excepțională.

Care sunt realizările excepționale obținute de oamenii din viața ta care au nevoi speciale?

Traducere: Flavia-Maria Hemcinschi


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button