dizabilităţi fizicesindrom Down

Un vis împlinit: O tânără cu sindrom Down a fost însoțitoare de bord pentru o zi

Într-o zi, Kathryn, o tânără australiană a distribuit pe Facebook un filmuleț în care sora ei, Georgia, o tânără cu sindrom Down, se juca de-a stewardesa.

Compania aeriană Jetstar le-a contactat şi i-a oferit Goergiei şansa să fie însoţitoare de bord pentru o singură zi pe cursa dintre Brisbane și Mackay.

Kathryn povestește: „A făcut instructajul de siguranţă de la bordul aeronavei, a întâmpinat şi a servit pasagerii. A fost extraordinară! A vorbit cu toată lumea, iar pasagerii s-au simţit foarte bine în compania ei. A fost o experienţă fantastică pentru ea.

Membrii echipajului au declarat că s-au bucurat să o aibă pe Georgia alături şi că i se potriveşte perfect această meserie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursa: Jetstar Australia


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button