avortdizabilităţisindrom Down

ONG pro-avort celebrează gimnasta cu sindrom Down. Alexandra Nadane: Un început onest de dezbatere. Cum facem ca acești copii să nu mai fie avortați?

de Alexandra Nadane, Facebook

Tema ediției din 2015 a Marșului pentru viață a fost „Fiecare viață este un dar” și spuneam atunci că viața unui copil cu Sindrom Down este la fel de valoroasă ca a unui campion sau a unui om de știință și că, din păcate, discriminarea persoanelor cu nevoi speciale începe înainte de naștere.

Centrul Filia a distribuit clipul cu Chelsea și e bine că au postat. Poate așa recunosc că, dacă mama ei ar fi avortat, ar fi avortat EXACT această gimnastă celebră.

Chelsea Werner, o gimnastă celebră cu Sindrom Down, este un exemplu extraordinar despre ce pot face copiii cu nevoi speciale dacă sunt sprijiniți. La nivelul UE, 96% dintre acești copii minunați cad victime ale avortului din cauza prea multor voci care spun: „acest copil nu are nici o șansă, va fi o povară” și o lasă pe mamă fără nici un sprijin.

E un început onest pentru a discuta despre ce putem face pentru a sprijini copiii născuți și nenăscuți care au Sindrom Down și pe mamele lor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button