avort

FOTO: 30.000 de irlandezi au format un lanț uman de rugăciune în jurul insulei lor, pentru protejarea vieții copiilor nenăscuți

LifeSiteNews.com, 28 noiembrie 2017 – Aproximativ 30.000 de credincioși romano-catolici au format un lanț uman de rugăciune pe coastele maritime ale Irlandei, înconjurându-și țara după modelul polonezilor, care au făcut același lucru pe 7 octombrie 2017.

Acțiunea s-a intitulat Rosary on the Coasts for Life and Faith („Rugăciunea Rozariului pe Țărmuri, pentru Viață și Credință”) și L-a chemat pe Dumnezeu să intervină pentru a feri Irlanda de demersurile ideologice care pun presiune pe instituțiile țării cu scopul de a elimina protecția constituțională de care beneficiază copiii nenăscuți în această țară.

Inițial, acțiunea viza un lanț format din aproximativ 50 de pichete de rugăciune, dar, în ciuda alertelor de viscol, în final s-au format peste 300.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Credincioșii care nu au putut fi prezenți în pichetele de pe țărmuri s-au rugat acasă în același timp. Organizatorii spun că acțiunii li s-au alăturat și credincioși din întreaga lume. Ei susțin să aceasta a favorizat și o primă minune, deoarece vremea a fost mult mai blândă decât anticipaseră meteorologii.

Evenimentul a fost cea mai mare adunare publică de credincioși din Irlanda de la vizita Papei Ioan Paul al II-lea din 1979.


Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.com.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button