familie

Florin Barbu în greva foamei, după ce copiii i-au fost abuziv ridicați din familie de autoritățile britanice și dați spre adopție unui cuplu de homosexuali

19366164_10209648200309911_777722238452657232_n

După ce Curtea Europeană a Drepturilor Omului i-a respins dosarul, românul Florin Barbu a început greva foamei în fața Ambasadei Marii Britanii la București.

Autoritățile britanice i-au luat cei doi copii, un băiat și o fată – cetățeni români -, pe motiv că tatăl nu se mai înțelegea cu soția, mama copiilor, care avea o aventură extraconjugală și a fot ulterior diagnosticată de serviciile sociale britanice ca suferind de tulburări pshice. Copiii au fost urgent dați spre adopție unui cuplu de homosexuali britanici.

Florin Barbu cere statului britanic să îi returneze copiii, cu care avea o relație foarte bună la momentul răpirii lor din sânul familiei de către serviciile sociale ale țării de rezidență, Marea Britanie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Copiii pot trăi cu el sau cu familia extinsă din România – bunicii din partea mamei.

Florin Barbu a postat de curând un video în care apare în mod evident slăbit și vorbește despre faptul că nu vrea să condamne sau să judece stilul de viață al părinților adoptivi britanici ai copiilor, dar amintește că legea din România, țara ai cărei cetățeni sunt copiii, nu permite adopția de către cuplurile de același sex.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button