familie

Consecințe boicot: educația parentală, 300 milioane euro pe an, cerută din nou de activiștii gender

Consiliul Național al Tineretului a cerut din nou introducerea educației parentale, alături de educația sexuală și de legiferarea parteneriatului civil.

În iunie 2018, Ministerul Educației Naționale a publicat spre consultare publică Strategia națională de educație parentală 2018-2025. Cursurile costau 300 de milioane de lei doar în primul an și urmau să fie predate de educatori parentali cu scopul de a reeduca părinții să nu mai „idealizeze familia tradițională” în relația cu copiii lor, să promoveze „o nouă cultură familială” și „respectul pentru diversitate”.

Denunțată ca un atac la adresa școlii al activiștilor gender, strategia a fost retrasă în iulie 2018 în urma unor proteste masive.

CNT se folosește de invalidarea referendumului pentru a cere reintroducerea ei, ignorând că 92% dintre participanții la vot au votat DA, un vot ce reflectă respingerea ideologiei gender.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button