familie

Fiicele senatorului Forian Bodog au votat pentru prima dată la referendumul pentru căsătorie

Ruxandra și Teodora, fetele gemene ale fostului ministru al sănătății Florian Bodog, care au împlinit 18 ani, au avu ocazia să participe la vot pentru prima dată în viața lor.

Fostul ministru și actual senator PSD a postat pe Facebook o fotografie cu tinerele în fața secției de votare.

Pe 3 octombrie 2018, senatorul a făcut o declarație politică de susținere a referendumului pentru căsătorie, declarație despre a spus că „s-a dorit a fi o pledoarie pentru participarea românilor într-un număr cât mai mare la referendumul din 6 și 7 octombrie pentru modificarea articolului 48 alin. 1 din Constituția României, astfel încât căsătoria să fie definită ca uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie”.

Senatorul a explicat:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Eu voi merge la Referendum și voi vota DA cu inima deschisă! Voi vota nu împotriva cuiva, ci pentru o idee și pentru normalitate. Nu votez împotriva niciunei minorități sexuale pentru că respect dreptul oricui de a se manifesta în intimitate cum crede de cuviință. Vreau însă, la fel ca şi alte milioane de români, ca familia din România să fie definită aşa cum vrem noi, românii, ca fiind compusă dintr-un bărbat şi o femeie. Într-un cuvânt, nu vreau altceva decât normalitate.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button